Albert Heijn Callantsoog nagelt jattende klant aan de digitale schandpaal

0
2

Sowieso zijn sandalen al een jaartje of 2000 uit de mode en witte sokken zijn alleen handig om onder je bed te hebben liggen om de uitkomst van je gezellig samenzijn met je rechter of linkerhand aan af te smeren. Toch zijn er mensen die nog steeds op straat durven te lopen in deze combinatie. Je schreeuwt er natuurlijk helemaal om als je ook nog eens een zak appels durft te jatten. Dat vond de vestiging van AH in Callantsoog ook en die hebben dan ook deze beelden van een stelende hipster online geknald.

Lees ook  Automobilist ziet een grijze bevroren klomp langs de kant van de weg, trapt op de rem als hij het ziet bewegen

Dit deden ze met de tekst: “Als je zo stoer bent om bij ons een zak appels te jatten, dan vind je het vast niet erg dat we iedereen laten meegenieten van je actie”.

Lees ook  Rapper Sjors flink op de vuist met publiek na bierdouche

DELEN