Als je iedere nacht rond dezelfde tijd wakker wordt, dan kan dit aan de hand zijn

0
2

Midden in de nacht wakker worden lijkt een verstoring van je slaap, maar eigenlijk probeert je lichaam je iets te vertellen. Soms is er zelfs een symptoom van iets spiritueels. Je lichaam probeert je niet alleen te frustreren, het probeert je te verbinden met een hogere macht.

Negeer deze kans niet om jezelf spiritueel te ontwaken. Je spirituele reis begint met het zien van deze slaappatronen als berichten van een hogere macht. Het is mogelijk om te leren hoe je kan communiceren met deze bovennatuurlijke mediums als je de tijd neemt om te begrijpen wat de verschillende patronen inhouden.

Als je tussen 9 en 11 uur ’s avonds wakker wordt, dan is dit een teken van je onderbewuste verlangens. Als je tussen deze tijden wakker wordt is het eigenlijk een teken dat je meer stress dan normaal ervaart. Moeite hebben met het in slaap blijven tijdens deze periode geeft aan dat je je stress beter onder controle moet krijgen. Probeer meditatie of yoga voordat je gaat slapen om je stressniveau te laten dalen zodat je tijdens de periode door kunt slapen.

Wakker worden tussen en 11 uur ’s avonds en 1 uur ‘s nachts is een teken dat je emotionele problemen hebt. Ook al lijkt het niet zo te zijn, ons lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Als je abnormale stemmingswisselingen ervaart dan is je galblaas het eerste orgaan die hier last van gaat hebben. Als je vaak naar het toilet moet in deze periode dan is dit een teken dat er emotioneel iets niet in de haak is in je leven. Zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt op emotioneel gebied omdat het je fysieke gesteldheid flink kan aantasten. Door positieve gedachten op te schrijven en ze een paar keer per dag te herhalen kun je al beter in je vel gaan zitten.

Tussen 1 uur en 3 uur ’s nachts kan je ook wakker worden. Als je tussen deze tijden wakker wordt is het een teken dat je ergens boos om bent. Ook al is boosheid een tijdelijke manier om met onze emoties om te gaan, het is geen gezonde manier op lange termijn. Wanneer je boos bent is je lever het eerste orgaan die hier last van heeft. Om je boosheid te verminderen en je lever te genezen moet je eens proberen om voor het slapengaan te mediteren en genoeg water te drinken. Een glas water naast je bed is een goede manier om ’s nachts niet te dorstig te zijn.

Als je tussen 3 uur en 5 uur ’s nachts wakker wordt, dan is dit een teken dat je in contact probeert te komen met hogere machten. Medicijntradities uit het oude China zijn al heel lang bezig met dit fenomeen. Tijdens de rustperiode van 3 tot 5 uur ’s nachts reageert je lichaam op bepaalde energieën. Als je wakker wordt tijdens deze periode is dit een teken van een onderbewust verlangen om in contact te komen met hogere machten van het universum.

Wakker worden tussen 5 uur en 7 uur ‘s ochtends is een teken dat je emotioneel iets wegdrukt. Er is misschien iets aan de hand in je leven waar je last van hebt en hierdoor krijg je niet voldoende rust. Je energiestroom is geblokkeerd en dit heeft invloed op je dikke darm. Als je in de periode wakker wordt is het slim om op de staan, je uit te rekken en naar het toilet te gaan om je energieniveau weer terug naar normaal te brengen.

Leren hoe je meer op een lijn met je lichaam komt is de eerste stap van het verbeteren van je mentale en spirituele gezondheid.

Lees ook  20 tattoo’s die uitermate perfect geschikt zijn voor kale mannen

Help je vrienden en familie om erachter te komen wat hun slaappatronen zijn door dit artikel met ze te delen!

DELEN