Zo zien de dochters van Robert ten Brink er nu uit – Stuk voor stuk prachtige vrouwen!

0
4

Robert ten Brink is misschien wel Nederlands’ meest geliefde tv-presentator mede dankzij de immense populariteit van de programma’s die hij presenteert. Want wie houdt er nu niet van lekker wegkwijnen bij All You Need is Love of Love is in the Air?

De presentator is 65 en is al sinds 1981 getrouwd met de half-Italiaanse Roos Cialona. Samen hebben ze maar liefst vijf dochters; Nina, Emma, Charlotte, Isabel en Suzanne. Geen onbekenden want samen met zijn vrouw en hun dochters was Robert een aantal jaren geleden te zien in een reclame van koekjesmerk Liga. Charlotte ten Brink is net als haar vader een Bekende Nederlander door haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland. Ben je benieuwd hoe de meiden er nu uit zien?

Lees ook  Het makkelijkste meisje van de klas: “Iedereen deed mij gewoon!”

Wat een beauties! Van links naar rechts zie je Nina, Suus, Charlotte, Robert, Roos, Emma en Isabel. Nina ten Brink. Een prachtige familie!

DELEN