Ze is RAZEND dat papa haar frisdrankje opdronk en ze geeft hem de volle laag!

0
6

Als je ooit al eens een beetje tijd met een kind hebt doorgebracht, weet je dat ze erg overtuigend kunnen zijn. Een gesprek voeren met een peuter is zowat het meest entertainende wat je als volwassene kunt doen. Ook al zijn ze nog erg jong en nieuw in de wereld, hebben ze toch al een uitgesproken mening over dingen en je kunt ze moeilijk op andere gedachten brengen. Beeld je maar eens in dat je per ongeluk iets van hen neemt zonder dat ze dat weten!

Lees ook  Simon is sceptisch als hij hoort wat 18-jarig meisje wil zingen - maar kijk nu als ze begint te zingen

Dit schattige meisje is woedend dat papa haar frisdrankje gestolen heeft. Luister naar haar hilarische tirade! Hoe schattig is dit? We wisten dat kinderen erg vocaal kunnen zijn, maar zo vocaal? Dit meisje is niet te beroerd om haar mening te geven, wat een zegen en een vloek kan zijn.

Lees ook  Vrouw verliest 90 kilo en wint 900.000 volgers, dat is te begrijpen:

Nu weet papa tenminste dat zijn dochter in de toekomst niet bang is om voor zichzelf op te komen.

Wat vind jij van deze video? Ken jij nog zo’n peuter? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Rumble

DELEN