Vrouw op fiets negeert slagbomen op een brug – dan filmt camera hoe ze in de diepte valt.

0
5

Verkeersregels zijn er om een reden, niet alleen voor onze eigen veiligheid maar ook voor die van anderen. De meeste mensen weten dat het negeren van een stopbord, slagbomen of een rood licht levensgevaarlijke gevolgen kan hebben. Dat geldt uiteraard niet alleen voor automobilisten, maar ook voor fietsers. Dat is precies wat er gebeurde met een 37-jarige vrouw.

Zoals overal in de VS werd op 4 juli ook in de stad Menasha in Wisconsin de Amerikaanse onafhankelijkheid gevierd. In de video zien we de brug bij Racine Street in beweging, met de slagbomen naar beneden en flitsende verkeerslichten.

Lees ook  Dame gaat op de kruis van haar vriendje staan tijdens ruzie en trekt vervolgens haar topje uit

Niettemin besloot de vrouw om de slagbomen en de lichten te negeren en probeerde ze om de brug alsnog over te steken. De afloop was helaas redelijk voorspelbaar: de vrouw viel in het gat tussen de weg en de brug.

Niemand weet wat deze vrouw bezielde.

Getuigen repten zich meteen ter plaatse en redden de vrouw uit haar benaderde situatie. Even later werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze behandeld werd voor verwondingen aan haar gezicht.

Lees ook  Deze vrouw bijt jarenlang op haar lippen. Totdat een arts DIT vindt!

Er werden verder geen gegevens vrijgegeven over de identiteit of de motieven van de roekeloze fietser. Heel wat mensen veronderstellen dat ze tijdens de feestelijkheden van 4 juli te diep in het glas had gekeken.

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit om mensen te waarschuwen om nooit slagbomen of verkeerslichten te negeren!

Bron en afbeeldingen: YouTube

DELEN