Ouders delen laatste ogenblikken met 2-jarig dochtertje dat overleed terwijl ze op nieuw hart wachtte.

0
5

Iedere aanstaande ouder hoopt op de geboorte van een gezond kind. Voor een koppel uit Kentucky zou het leven van hun kinderen beginnen met een strijd. Adalynn Rogers werd geboren met een genetische hartafwijking. Het defect was zo ernstig dat ze moest wachten op een harttransplantatie. Maar de transplantatie zou nooit komen.

In een poging om het kleintje te helpen, planten ze een soort pacemaker in, een toestelletje dat haar hart trager deed pompen. Het werkte een tijdje.

Maar er waren complicaties en de tweejarige belandde opnieuw in het ziekenhuis. Daar kwam aan het licht dat ze hersenschade had opgelopen door een gebrek aan zuurstof. Er had zich een bloedklonter gevormd omwille van het toestelletje en die had zich een weg gebaand naar haar hersenen.

Haar korte leven hing aan een zijden draadje, en omwille van de hersenschade werd het duidelijk dat ze geen harttransplantatie meer kon krijgen. Haar familie was verwoest, wetende dat hun dochter niet meer lang zou leven. In de hoop bewustwording te verspreiden over orgaandonaties, contacteerde de familie de oprichter van World of Broken Hearts. Deze organisatie verspreidt bewustwording over genetische hartafwijkingen en orgaandonatie.

Lees ook  Moeder, walgend van een foto die de spot drijft met haar misvormde kinderen, antwoordt met krachtige boodschap

Dabit gaf de familie een onvergetelijk geschenk. Ze maakte prachtige en hartverscheurende foto’s van de familie terwijl ze afscheid namen van Adalynn. “Hoewel ik wist dat het ontzettend hard zou worden, wist ik dat dit de laatste momenten zouden zijn die ze konden vastleggen” zei Dabit.

De foto’s zijn echter meer dan een familie in rouw en liefde voor hun dochter. Ze hopen dat de foto’s helpen om bewustwording te verspreiden over het belang van orgaandonatie, zodat andere ouders geen afscheid van hun kinderen hoeven te nemen.

Bron en afbeeldingen: Liftable

Lees ook  Man trapt oude gehandicapte blanke opa van 71 jaar van de trap af en beroofd hem
DELEN