Met deze geweldige pleziervaarboot hoef je nooit nog een aanlegsteiger te zoeken.

0
6

Kan jij je voorstellen hoe een boot op de oever kan “wandelen”? Deze boot lijkt wel op een bizar zeewezen hoe het gevaarte op de oever komt gekropen. Het is alleszins wel cool om deze fantastische uitvinding aan het werk te zien.

Lees ook  Duitse herder weet geen raad met tuinsproeier. Maar dan laat zijn vriendje het hem zien.

Deze pleziervaarboot is handig om aan te meren bij verlaten en afgelegen kusten. De ramp aan de voorzijde van de boot graaft zich in de aarde en sleept de boot verder op de oever. Je hoeft je dus evenmin zorgen te maken om nat te worden bij het van boord gaan. Deze boot wandelt gewoon op z’n eentje op land.

Lees ook  Moeder en zoon verliefd op elkaar en willen trouwen
Fantastisch? Bekijk hieronder de video en geniet van dit geweldig stukje speelgoed! Vergeet dit bericht niet te DELEN met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: YouTube

DELEN