Met deze belachelijk simpele fototruc van een trouwfotograaf maak je de meest magische foto’s.

0
5

Het is ronduit indrukwekkend wat een goede fotograaf kan doen met enkele simpele hulpmiddeltjes. Fotoapparatuur is doorgaans erg duur, maar er bestaan enkele trucs en tips waardoor het geen fortuin hoeft te kosten. Dergelijke truc werd nu gedeeld op de blog van Mathias Fast.

Mathias deelt op zijn Facebookpagina magische foto’s die er erg geavanceerd uitzien. Het lijkt erop dat deze foto’s urenlang en grondig bewerkt werden – maar eigenlijk maakt hij alleen gebruik van een eenvoudige truc.

Lees ook  Bananencake zonder bloem, suiker of melk. Onvergetelijke smaak zal gasten om meer doen smeken.

Het enige wat je nodig hebt is (uiteraard) een camera en een mobiele telefoon!

Door de telefoon verticaal – met een klein beetje helling – voor de lens te houden, wordt de bovenkant van de lens op het scherm weerspiegeld. Zo ontstaat een magische foto met een vernieuwend resultaat.

Lees ook  Deze 6 dingen kun je het beste eten voor het sporten…

In een handomdraai heb je zo een prachtige foto!

DEEL dit met iemand die van fotografie houdt!

Bron en afbeeldingen: Mathias Fast

DELEN