Mama legt tweelingen zij aan zij op het bed. Maar let nu goed op het babymeisje rechts.

0
5

Een broer of zusje hebben is doorgaans een zegen, ongeacht hoeveel ze in leeftijd verschillen. Deel uitmaken van een dynamisch duo van tweelingen betekent alleen maar dubbele pret. Maar tweeling zijn kan soms ook frustrerend zij! Soms bestaat er een intense rivaliteit tussen de twee.

Maar voor de twee schatjes in deze video, betekent het dat ze voor altijd een stand-up comedian en beste vriend hebben. Telkens wanneer de ene een bepaalde blik heeft of grappig geluid maakt, barst de tweede tweeling in lachen uit.

De omgang tussen de twee is niet alleen hilarisch, maar het gelach van de baby is ook nog eens aanstekelijk! Gelukkig was mama zo slim om het hartverwarmende moment te filmen en het met de wereld te delen.

Lees ook  Deze camper is de natte droom van elke vakantieganger, want je kunt er zelfs de zee mee overvaren.

Omdat tweelingen identiek DNA delen, is het alleen maar logisch dat ze gelijkaardige interesses hebben. Dus wanneer een tweeling om iets lacht, zal de andere automatisch volgen.

Hoewel de meeste tweelingen meestal goed overeen komen, ervaren heel wat tweelingen ook een rivaliteit. Volgens de Twins UK website moeten tweelingen, nog voor ze op de wereld komen, voor hun plaats vechten.

Lees ook  Dit is de releasedatum van Prison Break seizoen 5! Eerder dan je denkt:

Van het delen van een baarmoeder tot het samen vieren van verjaardagen of met hetzelfde speelgoed spelen, moeten tweelingen hun dominantie constant bewijzen. Dat is waarom vele tweelingen zo’n sterke rivaliteit hebben. Daarom is het belangrijk dat ouders hen een gevoel van onafhankelijkheid geven.

 

Gelukkig zijn deze tweelingen nog veel te jong om dat te begrijpen, maar ze genieten gewoon van hun tijd samen. Van zodra een van de tweelingen naar de andere kijkt, barsten ze in lachen uit.

Bekijk de schattige video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap

DELEN