Gigantisch veel ophef om deze foto van Dee (ex Enzo Knol) die geen topje aan heeft!

0
3

Wanneer je op Instagram aan het rondneuzen bent dan kom je voornamelijk foto’s van vrouwen tegen die vrij weinig kleding aan hebben en waarbij het lijkt dat ze iedere dag van het jaar op vakantie zijn en iedere dag in een ander werelddeel zijn. Dat moet uiteraard ontzettend vermoeiend zijn maar het levert wel een hele hoop volgers op die hun avonturen willen zien.

Lees ook  Maxim Hartman eist excuses van Olcay en zet in no time ‘RTL Boulevard’ op z’n kop

Dee, de ex van Enzo Knol, is er ook zo een geworden. Ze plaatst de laatste tijd wel erg veel foto’s online waarbij er iets meer te zien valt dan haar (gemiddeld) 12-jarige volgers willen zien. Ook op deze foto kwam weer een hele hoop ‘haat’ reacties, terwijl het best een fijne foto is, toch!

Ook deze werd een tijdje geleden niet erg goed ontvangen door veel volgers:

View this post on Instagram

I dare you to love yourself ✨

A post shared by Dee (@dee) on

DELEN