Geweldige beelden tonen hoe tiener met hersenverlamming golft met aangepaste krukken.

0
5

Ethan Olson (17) uit Illinois in de Verenigde Staten speelde op 19 juli voor het eerst in zijn leven een partijtje golf. Zijn ouders bevestigden een putter met een elastiek aan zijn linkerarm. Ze kwamen op het idee toen ze aan het golfen waren in hun vakantieverblijf in Michigan. Zijn aandoening werd veroorzaakt door complicaties tijdens de geboorte en treft vooral zijn spierbewegingen en mentale ontwikkeling. Voorts is hij aangewezen op krukken om zich te verplaatsen.

Lees ook  Moeder van 4 wandelt huilend het politiekantoor binnen. Politieagenten werpen één blik op haar kinderen en weten het.

Zijn ouders Mike en Kathy besloten om dit te proberen omdat ze wilde dat hij gemakkelijk zou kunnen golven.

Kathy zei: “We dachten dat het een goed idee zou zijn om een putter aan een van zijn krukken te bevestigen. Dus we probeerden het en het werkte. We waren zo opgewonden toen we de bal erin zagen gaan. Iedereen was aan het juichen en applaudisseren.”

Lees ook  Het verkeerde slachtoffer: VIESPEUK in de lift buigt zich krom van de pijn.

“Hij heeft altijd al een sterk doorzettingsvermogen en een ‘I can’ mentaliteit gehad. Op die manier kon hij aan dezelfde activiteiten als anderen deelnemen. Met de hulp van verschillende organisaties ging Ethan al zeilen, snorkelen, skiën, kajakken, fietsen en speelde hockey en voetbal”, ging de moeder verder.

Bekijk de ontroerende beelden hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: StoryTrender

DELEN