Gestoord koppel bindt touw om boom en maakt het aan pick-up vast. Wanneer hij begint te rijden, gebeurt het onverwachte.

0
7

Het lijkt een idee uit een stripboek of cartoon. Of misschien iets van America’s Funniest Home Videos. En we weten allemaal hoe dit soort video’s doorgaans eindigt … In deze korte, lichtvoetige video zien we hoe iemand z’n pick-up aan een boom heeft vastgemaakt. Wellicht in een poging om de gigantische boom uit te rukken.

Lees ook  Miljonair (94) die 42 jaar getrouwd was, zorgt na zijn dood voor de grootste schok

Aanvankelijk lijkt het erop dat de truck het moeilijk heeft om de boom los te wrikken. Dan drukt de bestuurder het gaspedaal in. Het resultaat bracht meer dan 5 miljoen mensen wereldwijd aan het lachen.

Lees ook  Vader rent marathon met lege kinderwagen om hartverscheurende reden

Moest ook jij lachen? DEEL deze video dan met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Laugh Bible

DELEN