Duitse herder weet geen raad met tuinsproeier. Maar dan laat zijn vriendje het hem zien.

0
4

Honden zijn al sinds mensenheugenis de beste vriend van de mens en daar bestaan goede redenen voor. Ze zijn niet alleen spontaan en trouw, maar slagen er ook altijd in om een glimlach op je gezicht te toveren. Honden doen soms de meest hilarische dingen, maar ze zijn en blijven wel erg intelligent. De video hieronder van een Duitse herder voldoet helemaal aan deze definitie.

Bij aanvang van de video is de hond nogal achterdochtig over de tuinsproeier. De hond is niet bepaald wild van het feit dat er een waterstraal in het rond sproeit. Maar dan loopt het kleintje naar de sproeier en toont de hond dat er niets is om zich zorgen over te maken. Het kleine ventje steekt zijn hand herhaaldelijk in de straal.

Lees ook  Reinier raakt maar niet uitgesproken over zijn goudvis in programma First Dates

Pas nu lijkt de herdershond ervan overtuigd te zijn dat er inderdaad niets is om bang voor te zijn. Aangemoedigd door het kleintje begint de hond vervolgens de sproeier “aan te vallen” in een poging om de permanente waterstraal te slim af te zijn. Onnodig te zeggen dat de omstaanders erg veel plezier hadden in dit tafereel.

Lees ook  Er is een nieuwe hype gaande onder de vrouwelijke treinreizigers! (Alleen voor 18 plus!)

Bekijk het hilarische tafereel hieronder zelf. Vond je dit een leuke video? DEEL deze video dan met je vrienden en familie!

Bron en afbeeldingen: YouTube

DELEN