Tijdens ‘Boer Zoekt Vrouw’ werden we stiekem getrakteerd op een ‘nippəlslip’!

0
3

Michelle ziet en voelt zich pips. Maar shoppen kan altijd. Maarten fotografeert street graffiti, maar Michelle sleept hem mee naar de dromenvangers. We hadden niet anders verwacht. Maarten is helemaal klaar met dat gewinkel en hangt op het terras terwijl Michelle wierook gaat snuiven. Daarna mag hij de tassen dragen. Ze lijken wel een stel Chinese toeristen, want ze zien Athene door de camera van hun telefoon. Michelle moet bijna nekken in de vleeshal. Maarten laat zich een winkel intrekken en Michelle zoekt een ring uit met een knoeperd van een maansteen. Die staan voor vruchtbaarheid blijkt buiten, dus Maarten is zwaar in de aap gelogeerd.

Lees ook  Kerel deelt zijn snack met een orang-oetan. Hoe de aap hem bedankt, doet ons een breuk lachen.

Maarten wil steeds geknepen worden. Als hij tijdens een etentje met uitzicht op de stad voorover leunt om haar te kussen… laat zij hem bijna hangen. Het was een dol weekend voor kandidaten én team, want de cameraploeg heeft bij Michelle en Maarten op de kamer geslapen.

Lees ook  Opnieuw bizar incident in Safaripark Beekse Bergen. Ditmaal met hyena’s

DELEN