Officieel bewezen: van mannen krijg je hoofdpijn

0
6

Mannen zorgen dus echt voor hoofdpijn. Niets nieuws natuurlijk, dat mannen vreemd en vervelend zijn, maar nu is het nu eindelijk ook officieel. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat vrouwen hoofdpijn krijgen van mannen.

Vrouwen die vaak omgeven worden door mannen (op het werk of privé) hebben namelijk vaker een ongezonde levensstijl. Omdat mannen “simpel” en “rationeel” denken, voelen vrouwen in hun omgeving zich verplicht om zich ook zo te gedragen. Omdat dit voor veel dames niet zo gemakkelijk is, maken ze meer stresshormonen aan waardoor ze sneller hoofdpijn krijgen.

Lees ook  “De 10 meest belangrijke dingen die ik leerde na het verlies van mijn zoon” – De lijst die alle ouders zouden moeten lezen

Ook een hoge bloeddruk en slaapproblemen worden hier door veroorzaakt. Conclusie: er moet een eerlijke man-vrouwverdeling komen in bedrijven en er moet meer ruimte zijn voor lachen, ontspannen en relativeren.

Oh en conclusie 2: je voorgevoel was altijd al goed, van mannen krijg je dus hoofdpijn.

Lees ook  Dat Tinder een vleeskeuring is wisten wij, maar deze 19-jarige dame slaat alles!
DELEN