Moeder verwijdert make-up voor eerste keer in 50 jaar – en toont gezicht voor de eerste keer aan haar familie

0
5

Er zijn veel vrouwen die weigeren hun “gezicht” te laten zien zonder make-up. Ze verlaten de slaapkamer of de badkamer elke ochtend niet voor ze make-up op hebben.

Soms hebben zelfs hun eigen kinderen geen flauw idee van hoe hun mama eruit ziet zonder make-up. Christopher Hopkins, ook bekend als The Makeover Guy, staat bekend als make-upartist die zijn eigen salons en boeken over makeovers heeft.

Hij ontdekte zijn passie voor makeovers door de poppen van zijn zus. Hij zegt dat het zijn missie is om innerlijke schoonheid te accentueren voor vrouwen, naargelang ze ouder worden.

Zijn inspiratie komt van zijn eigen moeder, Joann. Elke ochtend zou de kleine Chritopher vol interesse kijken naar hoe zijn moeder haar make-up aanbracht. Hij was dan ook de enige die haar gezicht zou zien zonder make-up.

Lees ook  Boze en dronken klant reageert zijn boosheid af op medewerker, maar hij pikt het niet…

Christopher heeft ondertussen zelfs een boek geschreven voor vrouwen zoals zijn moeder. De titel van het boek is “Staging Your Comeback”, in het Nederlands: “Jouw Comeback Plannen. Een boek bedoelt voor vrouwen boven de 45. Natuurlijk is zijn moeder zijn grootste fan, en niet alleen omdat hij zoveel succes heeft gekend.

“Ik zag hoe mijn moeder elke ochtend haar make-up aanbracht en ik was dan ook de enige die haar zonder make-up zag. Ze zei altijd dat ze liever het huis zou buitengaan zonder haar kleding in plaats van zonder haar make-up.”

Lees ook  Nederlandse Overeem maakt tijdens UFC Peking einde aan ongeslagen status van de Russische Pavlovich

Joann is ondertussen 73 jaar oud en ging ermee akkoord om haar gezicht aan de camera te tonen terwijl ze haar make-up aanbrengt. Dit is heel uitzonderlijk voor haar, en iets waar ze lang heeft moeten over nadenken. Maar voor haar zoon wilde ze toch een uitzondering maken.

Het was daarom pas de eerste keer in een halve eeuw dat ze zich aan vreemden durfde tonen zonder haar gebruikelijke make-up. Natuurlijk vindt Christopher dat zijn moeder de mooiste vrouw op aarde is, met of zonder make-up. Maar de make-up doet zijn moeder meer zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Hieronder kun je de video bekijken van hoe zijn moeder elke ochtend haar make-up aanbrengt.

DELEN