Deze Baby Panda Sloop Uit Bed, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als De Moeder Haar Te Pakken Krijgt.

0
4

Als je zelf een ouder bent van een of meer kinderen, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om hen in bed te krijgen.

Op wat voor manier dan ook vinden ze altijd weer een excuus om 5 minuten langer op te blijven. Wees niet getreurd, in de dierenwereld gaat het er net zo aan toe. In deze video zien we hoe moeder panda Yuan Yuan de grootste moeite heeft om haar welp, Yuan Zai, in bed te krijgen. Volgens de verzorgers van het pandaatje doet ze niets liever dan haar moeder uitdagen, en in deze video komt dat goed naar voren. Voor de kleine panda in de dierentuin van Taipei was bedtijd aangebroken, maar daar had hij schijnbaar niet zo’n zin in. De kleine panda blijft maar rondkruipen, spelen en eten.

Lees ook  De eerste filmrol van Monica Geuze is een feit!

Minutenlang ging het zo door, maar op een gegeven moment had de moeder er toch echt genoeg van. Ze greep Yuan Zai bij haar nekvel en maakte haar duidelijk dat de speeltijd voorbij was. Het levert hilarische beelden op die we je niet willen onthouden. Bekijk de video hieronder en vergeet deze niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Lees ook  Er is een nieuwe hype gaande onder de vrouwelijke treinreizigers! (Alleen voor 18plus)
Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

DELEN