Biergooier krijgt klappen van Rapper Sjors tijdens optreden in Musselkanaal

0
2

Musselkanaal, een dorp in de Nederlandse provincie Groningen en waar ongeveer 7200 mensen wonen. Vanuit Brunssum, de woonplaats van de beste rapper van Nederland, een kilometertje of 300 en dus ook ruim 3 uur in de auto zitten luisteren naar je eigen Oh Yeah’s. We hebben het natuurlijk over Rapper Sjors die en in dorp geboekt was voor een optreden.

Lees ook  Ouders laten tienerdochters 1 week alleen thuis. Wanneer ze terugkomen zijn ze verbluft over wat ze met het huis gedaan hadden.

Een persoon vond het optreden waarschijnlijk niet zo fijn en gooide bier naar de rapper. En Sjors lost dat op zijn eigen manier op. Niet na 3 minuten weer 3 uur terug in de auto naar Brunssum, maar de biergooier gewoon een klapje geven. Yeah!

Lees ook  Deze bewakingsbeelden laten je iets belangrijks zien waar je bij het tanken voortaan altijd op moet letten!

DELEN