Deze bouwvakkers zullen je verbluffen met hun epische truc om bakstenen te leggen.

0
2

Op school was fysica misschien niet het meest populaire vak, maar op het werk worden we er elke dag mee geconfronteerd. Het verklaart waarom de zwaartekracht ons met beide voeten op de grond houdt en waarom we honderd km/u kunnen rijden op onze roterende planeet zonder iets te voelen.

Het verklaart ook deze adembenemende truc van enkele bouwvakkers om bakstenen te leggen.

De bouw is een van de hardste beroepen, zeker onder een verschroeiende zon. Het is ondankbaar werk, maar we hebben het allemaal nodig. Het duurt vaak maanden om grote projecten te verwezenlijken.

Lees ook  Gepeste jongen daagt grootste uit om respect te winnen

En het is duidelijk dat de mannen en vrouwen die dit beroep uitoefenen geen watjes zijn! Het team in deze video gebruikte fysica om een methode te bedenken om bakstenen te leggen die je gewoon gezien moet hebben om het te geloven.

Lees ook  Albinobaby met witte haren betovert de kraamafdeling.

Eerst sorteerden ze de bakstenen zorgvuldig op de muur.

Dan laten ze er eentje vallen en zetten het rijtje in beweging als dominostenen. Dit is supercool om te kijken!

Kijk deze video zeker tot op het einde om te ontdekken wat er gebeurt wanneer de laatste baksteen gevallen is! Dit wordt het dubbele domino effect genoemd en het is iets wat je gewoon een keertje gezien moet hebben!

Bron en afbeeldingen: Inspire More

DELEN