Mee-eter veroorzaakt na 20 jaar een geabcedeerde cyste bij diabetespatiënt

0
30

Als je denkt aan puisten, dan worden mee-eters vaak in één adem mee genoemd. Het zijn geen gulzige wormpjes zoals vroeger wel eens gedacht werd. Maar wat zijn het dan wel? Zijn ze altijd zwart? En kun je ze zelf verwijderen? Deze mee-eters hebben gedurende een lange periode van 20 jaren een enorme geabcedeerde cyste veroorzaakt. Chirurgisch weggesneden. Hier ziet u het resultaat na 7 weken dagelijkse behandeling met Wax-Argile (een speicale oliewas-klei).

Lees ook  Voor- en na foto’s van 16 mensen die helemaal gestopt zijn met drinken!

Dankzij deze Wax-Argile kon de Morfinetoediening gestopt worden van de ene dag op de andere. Misschien kun jij zien waar de mee-eter ongeveer heeft gezeten:

Lees ook  Tippelaarster zal voor een tijdje de ziektewet ingaan na heftig nachtje met deze vent:

DELEN