Levensechte Amaliapop onthuld in Amsterdam en het resultaat is hilarisch en afschrikwekkend:

0
4

De Russische poppenkunstenaar Elena Timkaeva toont dit weekend op de internationale Art Dolls Expo in Amsterdam een prinses Amaliapop. De Amaliapop werd zaterdag officieel onthuld door de 18-jarige tweelingzussen Mylène en Rosanne Waalewijn die in 2013 het Junior Songfestival wonnen en ambassadrices van Make-a-Wish zijn. De Amaliapop wordt geveild op de veilingsite Catawiki. Opbrengst van de pop gaat naar Make-a-Wish Nederland, die wensen vervult van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte.

Lees ook  Die knappe Christina Aguilera herken je vandaag de dag niet meer!

We kennen allemaal nog het standbeeld van Ronaldo die afschrikwekkend misluk was en het hele internet ging los om de vergelijking:

Maar wat vinden jullie van de pop van Amalia:

Lees ook  Chick wil inchecken op de luchthaven én terwijl haar string even showen (video)

Even ter vergelijking:

DELEN