Helse hoofdpijn van een vrouw blijkt een spin te zijn die in haar oor leeft.

0
4

Een vrouw, die alleen geïdentificeerd werd als Lekshmi L., werd naar het ziekenhuis afgevoerd nadat ze geklaagd had over zware hoofdpijn. In het ziekenhuis werd ontdekt dat er een spin in haar oor leefde.

Als je bang hebt van spinnen, willen we je wel waarschuwen: dit zou je kunnen traumatiseren.

Volgens The Indian Express was Dr. Santosh Shivaswamy de behandelende dokter. De brave dokter deelde mee dat het eerder normal is dat mensen medische hulp zoeken omwille van vreemde voorwerpen in hun oren, maar het geval van Lekshmi was het eerste wat ze gezien hadden.

Lees ook  Zware arbeid: Kerel valt in slaap tussen de benen van zijn dame! (video)

Aan de Daily Mail zei Lekshmi:

“Ik was doodsbang toen ik beweging in mijn oor voelde. De stekende pijn was echt verlammend. Ik kon niets bedenken wat het zou kunnen zijn, maar ik was geschokt toen de dokter me bevestigde dat het een spin was.”

Lees ook  Kerel duwt de puist op z’n oor uit en de mayo spuit op de spiegel

Waarschuwing: Mensen die aan arachnafobie lijden, bekijken de onderstaande video beter niet.

DEEL dit bizarre verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: UNILAD

DELEN