Wurgcontract Temptation Island gelekt, dit staat er allemaal in:

0
8

Het contract dat de deelnemers en deelneemsters van Temptation Island krijgen is uitgelekt en dat is best heftig! Allereerst staat er in het contract vermeld dat de kandidaten van Temptation Island niets betaald krijgen voor hun deelname. De koppels en verleiders moeten het enkel doen met een lekkere vakantie. Daarnaast heeft de productie het recht om merchandise te maken van de kandidaten. Ook daar krijgen de deelnemers geen geld voor. Meer gekke regeltjes zijn:

Lees ook  Voortaan goedkope BMW’s in de schappen van de Lidl naast de broodjes:

Deelnemers moeten volledig en eerlijk antwoorden op alle vragen die hem/haar tijdens de productieperiode worden gesteld, ongeacht wat zijn/haar mentale toestand op dat moment is. De deelnemers moeten hun social media-accounts deactiveren als hierom wordt gevraagd tijdens de uitzendingen. Ook moeten alle berichten overlegd worden met de productie. Hier meer:

Lees ook  Moeder speelt prachtig nummer voor terminaal zoontje in emotionele video

DELEN